13. apr. 2016
Af Trine Larsen

Regentparret tog imod Mexicos præsident

Dronning Margrethe og præsident Enrique Peña Nieto.
Dronning Margrethe og præsident Enrique Peña Nieto.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Hele den kongelige familie var med, da den mexicanske præsident og hans hustru kom på officielt besøg.

Præcis klokken 13 landede Mexicos præsident Enrique Peña Nieto, 49, og hans hustru Angélica Rivera, 46, eskorteret af to jagerfly, i Københavns Lufthavn.

Her var hele den kongelige familie klar i Vilhelm Lauritzens terminal, hvor de kongelige altid modtager udenlandske statsoverhoveder. Værtsparret, dronning Margrethe og prins Henrik, var begge tilstede for at modtage præsidenten og hans hustru, og det var tydeligt at dronningen nød at have prinsgemalen ved sin side. SE BILLEDERNE: Kom helt tæt på kronprinsesse Marys frisurer Også kronprinsesse Mary, kronprins Frederik, samt prinsesse Marie og prins Joachim og prinsesse Benedikte var der for at byde velkommen.

Glædeligt gensyn for Mary og Frederik

Det er præsidentparrets første besøg i Danmark, men for kronprinsesse Mary og kronprins Frederik bliver det et glædeligt gensyn. De mødte præsidentparret under besøget i Mexico i 2013, så de kender allerede hinanden. Præsidenten og hans frue kom flyvende fra officielt besøg i Tyskland, så de var friske efter den korte tur i præsidentens eget fly. Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev! Foran dem venter der også et stramt program fuld af oplevelser, og der bliver ikke megen tid til hvil under præsident Enrique Peña Nieto og hustrus to-dages besøg i Danmark. Efter modtagelsen og inspektion af æresgarden, kørte hele den kongelige familie med præsidentparret til Fredensborg Slot, hvor der er der officiel modtagelse, og hvor præsidenten og hans hustru skal bo. Derefter begynder det tætte program, hvor Mary og Frederik følger præsidenten Enrique Peña Nieto og Angélica Rivera under hele besøget, som kan følges her på billedbladet.dk
Prins Henrik og Angélica Rivera.
Prins Henrik og Angélica Rivera.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Læs mere om: