Lørdag, 13. november 2021 — af Ulrik Ulriksen

Ren magi: Derfor jublede Frederik og tvillingerne ekstra meget

Prinsesse Josephine og kronprins Frederik
Prinsesse Josephine og kronprins Frederik
Foto: Dan Mariegaard
Der var fuld knald på i Parken fredag aften, da Danmarks herrelandshold i fodbold tog imod Færøerne i en VM-kvalifikationskamp med kongelige på tilskuerpladserne.

Kronprins Frederik var i selskab med sine og kronprinsesse Marys to yngste børn prins Vincent og prinsesse Josephine til fodboldlandskamp i Parken fredag aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik ankom kort før kickoff sammen med tvillingerne til VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Færøerne.

Kronprins Frederik og tvillingerne jublede over scoringer

De royale fodboldfans kunne glæde sig over både Andreas Skov-Olsens 1-0 mål samt Jacob Bruun Larsens scoring til 2-0, og så blev det faktisk lidt spændende til sidst, da Færøerne reducerede til 1-2 med bare få minutter tilbage af kampen.

Pludselig kom der faktisk lidt nerver på blandt de mange rød-hvide fans i Parken, og også Frederik, Josephine og Vincent begyndte at bide negle.

Vincent og Josephine
Vincent og Josephine
Foto: Dan Mariegaard

Pludselig var sejren jo i fare......

Ren magi fra Mæhle

Men så bød Danmarks åbenbaring af en venstre back Joakim Mæhle på en solo-aktion af en anden verden og sørgede for, at den fine aften endte som en herlig dansk fodboldfest.

Mæhle leverede ren magi, da han i kampens overtid rev det færøske forsvar fra hinanden og driblede af sted over en halv banehalvdel med bolden limet til fødderne, før han sparkede dybt i læderet, så det svævede nærmest i slowmotion over en fremstormende målmand og landede lækkert i netmaskerne.

Brølede af begejstring

Det lille mesterværk af et sejrsmål kort før slutfløjt i VM-kvalifikationskampen fik de danske fans og også kronprinsen og hans børn til at brøle ekstra meget af begejstring, og man kan kort opleve den royale jubelscene i det klip, som tv-stationen Discovery har lagt ud af kampens absolutte højdepunkt.

Se klippet ved at klikke lige her.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden