Rørende interview med prinsesse Marie og prins Joachim: Det kunne have ændret vores liv

Foto: Lars H. Laursen
For første gang nogensinde fortæller prins Joachim og prinsesse Marie åbenhjerteligt om, hvad der nøjagtigt skete, da prins Joachim blev ramt af en blodprop i hjernen sidste sommer og hvordan de har tacklet frygten og de mange bange tanker. Det fortæller parret til Hjernesagens medlemsblad.

- Det kunne have ændret vores liv for evigt, siger prins Joachim og prinsesse Marie, der for første gang siden prinsens blodprop i hjernen sidste sommer, sammen fortæller om den uhyggelige oplevelse, da tragedien ramte, mens parret holdt ferie på det kongelige vinslot i Cayx.

Prins Joachim roser prinsessen for hendes snarrrådige indsats, for uden hendes hurtige indgriben kunne ulykken være blevet fatal og prinsen kunne være endt med store mén.

- Jeg har oplevet, hvordan Marie med øjeblikkeligt overblik greb situationen, og at hun med sine snarrådige indgreb og handlinger var den, der førte an, indtil jeg blev overdraget til ambulanceførerne i Cahors og sendt videre til Toulouse. Hun var fantastisk! Hun gik i soldatermode...Jeg ved, at jeg med Marie har en snarerådig, kærlig, omsorgsfuld og sikker støtte, siger prins Joachim om nogle af prinsese Maries gode egenskaber.

Det sker til Hjernesagens medlemsblad, der har lavet interview med parret fra prinsens kontor på den danske ambassade i Paris, via Teams

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Her fortæller prinsen og prinsessen samstemmende, at en så skræmmende sygdom er et anliggende for hele familien, fordi alle bliver hårdt ramt. Ikke kun den, der fysisk bliver syg.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden