Fredag, 23. november 2012 - af af Marianne Singer

Rørt dronning modtog stående ovationer

En rørt dronning Margrethe modtager her salens klapsalver.
En rørt dronning Margrethe modtager her salens klapsalver.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Dronning Margrethe strålede af glæde, da hun stod på scenen efter en vellykket premiere på ”Nøddeknækkeren” i Tivoli.

I flere minutter lød der ivrige klapsalver fra publikum i Koncertsalen, mens en lidt genert og meget lykkelig dronning Margrethe, sammen med de andre medvirkende fra balletforestillingen "Nøddeknækkeren", taknemmeligt tog imod den megen varme.

Forinden havde det magiske juleeventyr tryllebundet de mange gæster fra start til slut i de omkring to timer, som stykket varede.

Dronningen har lavet både scenografi og kostumer til den kendte fortælling og imponerede med en lang række farverige og meget fantasifulde kostumer til både børn og voksne i forestillingen. Sammenlagt med en helt vidunderlig kulisse, der bl.a. indeholdt en flyvende ballon, et overdådigt pyntet juletræ og en stor rutsjebane skabte det en betagende og eventyragtig stemning inde i salen.

Dermed viste landets regent atter en gang sit store kunstneriske talent med et stykke, som også anmelderne allerede har rost til skyerne.

Det var en meget tilfreds og lettet dronning Margrethe, der efter forestillingen kunne fejre den flotte premiere sammen med de mange mennesker, der på det seneste har knoklet sammen med hende for at skabe denne fantastiske produktion.

Med var også mange mennesker, som hun holder af.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Både prins Henrik og hendes to søstre, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie overværede forestillingen, og også flere af dronningens nærmeste venner var mødt op for at se hende seneste produktion.

Læs den store reportage fra premieren i næste nummer af BILLED-BLADET, hvor du også kan læse om, hvordan dronning Margrethe overraskede oppe på scenen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden