Royal afsløring: Frederik får kongeligt besøg fra udlandet til EM-kamp

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Når Danmarks spiller EM-kamp i Parken mod Finland, er kronprinsparret blandt tilskuerne. Og når Danmarks herrelandshold i fodbold møder Belgien i Parken den 17. juni, får kronprins Frederik royalt selskab fra udlandet.

Kronprins Frederik var i højt EM-humør, da han her til formiddag deltog i den officielle åbning af UEFA EURO 2020 fanzonen "Football Village" på Ofelia Plads i København.

Frederik på banen med Laudrup og Heick

Efter at have spillet fodbold med Michael Laudrup, Stig Tøfting, Keld Heick og mange andre store navne, gav kronprinsen et kort EM-interview.

Kronprinsen glæder sig

Frederik fortalte, at han glæder sig til fodboldkampen lørdag aften mellem Danmarks herrelandshold og Finlands slutrunde-debutanter.

Til den kamp kommer Frederik sammen med kronprinsesse Mary for at heppe på Schmeichel & Co.

Kongeligt besøg fra Belgien

EM-kamp nummer to for Danmark i Parken er mod det stærke hold fra Belgien, og kronprins Frederik afslørede i dag, at der kommer fint royalt besøg fra udlandet i den anledning.

Belgiens kong Philippe kommer til fodboldlandskampen i Parken mellem Danmark og Belgien, og kronprins Frederik vil være vært for sin royale ven og kollega til braget den 17. juni i den danske nationalarena.

Kong Philippe og kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen

Kong Philippe og kronprins Frederik

- Vi skal nok få det sjovt, siger kronprinsen, der ser frem til at tage godt imod kong Philippe.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden