11. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik skyder EM-fest i gang med disse ord

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik havde det helt store smil på læben, da han ankom til åbningen af ”Football Village” nær Amalienborg, hvor han holdt åbningstale med ordene: "Det bliver ikke meget bedre".

- Meget usikkerhed, bekymringer og benspænd, men i dag er jeg stolt over at stå her og sparke EM-festen i gang. Det er unikt, og det bliver ikke meget bedre, sagde en stolt og glad kronprins Frederik i sin åbningstale til EM-arrangementet fredag formiddag på Ofelia Beach i København.

Kronprins Frederik let på fødderne

Frederik var let på fødderne, da han gjorde sin entré for at deltage i den officielle åbning af UEFA EURO 2020 fanzonen "Football Village".

Den særlige fanzone ligger på Ofelia Plads, hvilket er ganske tæt på Amalienborg.

Så tæt, at Danmarks EM-målmand Kasper Schmeichel med et af sine præcise udspark helt sikkert ville kunne sende bolden fra slotspladsen til fanzonen.

Fantastisk fanzone

Ofelia Plads danner i forbindelse med Europamesterskabet i fodbold i Danmark, UEFA EURO 2020, rammen om fanzonen ”Football Village”, hvor der er masser af aktiviteter at hygge sig med, og naturligvis storskærmsarrangement, når Danmark lørdag spiller første EM-kamp i Parken mod Finland.

Kronprinsen er vild med Laudrup

Kronprins Frederik var glad for at være med til åbningsbegivenheden i fanzonen, der denne fredag også havde besøg af mange andre kendte navne.

Heriblandt kronprins Frederiks store fodboldidol Michael Laudrup.

Kronprins Frederik nød at være på besøg i fanzonen, og det var fra første fløjt den perfekte opvarmning til lørdag aftens EM-kamp i Parken mellem Danmark og Finland.

Frederik og Mary i Parken

Her vil Kronprinsen være til stede sammen med kronprinsesse Mary for at heppe på det danske herrelandshold anført af målmand Kasper Schmeichel og målmager Cristian Eriksen.

Læs mere om: