Kronprins Frederik skyder EM-fest i gang med disse ord

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik havde det helt store smil på læben, da han ankom til åbningen af ”Football Village” nær Amalienborg, hvor han holdt åbningstale med ordene: "Det bliver ikke meget bedre".

- Meget usikkerhed, bekymringer og benspænd, men i dag er jeg stolt over at stå her og sparke EM-festen i gang. Det er unikt, og det bliver ikke meget bedre, sagde en stolt og glad kronprins Frederik i sin åbningstale til EM-arrangementet fredag formiddag på Ofelia Beach i København.

Kronprins Frederik let på fødderne

Frederik var let på fødderne, da han gjorde sin entré for at deltage i den officielle åbning af UEFA EURO 2020 fanzonen "Football Village".

Den særlige fanzone ligger på Ofelia Plads, hvilket er ganske tæt på Amalienborg.

Så tæt, at Danmarks EM-målmand Kasper Schmeichel med et af sine præcise udspark helt sikkert ville kunne sende bolden fra slotspladsen til fanzonen.

Fantastisk fanzone

Ofelia Plads danner i forbindelse med Europamesterskabet i fodbold i Danmark, UEFA EURO 2020, rammen om fanzonen ”Football Village”, hvor der er masser af aktiviteter at hygge sig med, og naturligvis storskærmsarrangement, når Danmark lørdag spiller første EM-kamp i Parken mod Finland.

Kronprinsen er vild med Laudrup

Kronprins Frederik var glad for at være med til åbningsbegivenheden i fanzonen, der denne fredag også havde besøg af mange andre kendte navne.

Heriblandt kronprins Frederiks store fodboldidol Michael Laudrup.

Kronprins Frederik nød at være på besøg i fanzonen, og det var fra første fløjt den perfekte opvarmning til lørdag aftens EM-kamp i Parken mellem Danmark og Finland.

Frederik og Mary i Parken

Her vil Kronprinsen være til stede sammen med kronprinsesse Mary for at heppe på det danske herrelandshold anført af målmand Kasper Schmeichel og målmager Cristian Eriksen.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden