9. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Frederik og Christian går et par festlige dage i møde

Kronprins Frederik og prins Christian
Kronprins Frederik og prins Christian
Foto: Hanne Juul
Der er virkelig gang i den i denne tid for medlemmerne af det danske kongehus, og især kronprins Frederik og prins Christian går et par spændende dage i møde.

For prins Christian og kronprins Frederik er der virkelig fuld fart på i denne tid.

Prins Christian er i fuld gang med at gøre sin 9. klasses afgangseksamen færdig, og kronprins Frederik har mange punkter på programmet i sin officielle arbejdskalender.

Frederik og Christian klar til festlige dage

Frederik og Christian går et par festlige og meget spændende dage i møde.

På fredag deltager kronprins Frederik i den officielle åbning af fanzonen "Football Village" på Ofelia Plads nær Amalienborg i København.

Ofelia Plads danner i forbindelse med Europamesterskabet i fodbold, rammen om fanzonen ”Football Village”, og her vil kronprins Frederik møde flere gamle danske fodboldstjerner, som er med til at markere, at EM er i gang.’

Skal se landskamp

Lørdag aften skal kronprins Frederik og prins Christian, der er kronprinsfamiliens største fodboldfans, helt sikkert følge med, når Danmarks herrelandshold spiller første EM-kamp i Parken mod Finland.

Kampen mod Finland er den første af tre hjemmekampe i Parken for EM-holdet med stjerner som Kasper Schmeichel og Christian Eriksen på banen.

Kæmpe fest i vigtig anledning

Og søndag er det så tid til en kæmpe fest.

I forbindelse med den officielle fejring af Genforeningen vil kronprins Frederik og prins Christian søndag klokken 10.00 køre i karet over den gamle grænse ved Frederikshøj syd for Kolding.

Søndag klokken 11.00 deltager Christian og Frederik desuden med dronningen i dansk-tysk festgudstjeneste i Haderslev Domkirke i anledning af 100-året for Genforeningen.

Til stede ved gudstjenesten er også Tysklands Forbundspræsident Frank-Walter Steinmeier og fru Elke Büdenbender samt statsminister Mette Frederiksen og hr. Bo Tengberg.

BILLED-BLADET bringer det hele

BILLED-BLADET følger alle de festlige begivenheder tæt, så der er virkelig noget at se frem til den kommende tid.

Ikke kun for de kongelige, men også for BILLED-BLADETs læsere og mange andre danskere.

Læs mere om: