Onsdag, 25. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Royalt topmøde i Frankrig: Prinsesse Marie havde en fest med prins Carl Philip

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Martin Høien
For prinsesse Marie bød besøget til den franske by Lyon og kokkekonkurrencen Bocuse d’Or på et møde med Sveriges prins Carl Philip, og de to kongelige svingede fint sammen.

Prinsesse Marie var i godt royalt selskab, da hun var en tur i den franske by Lyon for at følge det uofficielle kokke-VM, Bocuse d’Or.

Også Sveriges prins Carl Philip var taget til Lyon for at følge konkurrencen, der havde deltagelse af både danske og svenske kokke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Marie og prins Carl Philip i højt humør

Det svenske medie Svensk Damtidning skriver begejstret om mødet mellem Marie og Carl Philip, og det bemærkes, at den danske prinsesse og den svenske prins med største sandsynlighed ikke har set hinanden, siden prinsesse Marie og prins Joachim var med til Carl Philip og prinsesse Sofias bryllup i Stockholm i 2015.

Prins Carl Philip
Prins Carl Philip
Foto: Mega

Da Marie og Carl Philip stod overfor hinanden i Lyon, var humøret højt og gensynsglæden stor, og det var tydeligt at se, at de havde det herligt i hinandens selskab.

Det kan man se på et af billederne fra Svensk Damtidnings reportage om det royale topmøde.

Dansk guld i Frankrig

Prinsesse Marie kunne juble over dansk guld ved Bocuse d’Or, mens prins Carl Philip og hans svenske kokke måtte nøjes med en ærefuld fjerdeplads.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden