27. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Så er Frederik for alvor tilbage: Jeg er optimist!

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Det har været en udfordrende tid for alle danskere på grund af coronakrisen, og også kongehuset har oplevet en anderledes hverdag. Nu er kronprinsen for alvor ved at være tilbage i omdrejninger.

Da kronprins Frederik i dag var på officiel opgave i København for første gang i lang tid var det endnu en markering af, at hverdagen for den kongelige familie og resten af Danmarks så småt er ved at være tilbage efter en lang og udfordrende tid med coronakrise.

Kronprins Frederik på talerstolen

Frederik deltog en skøn onsdag formiddag som protektor for State of Green i lanceringen af "Green Talks" i House of Green på Vesterbro i København, og han var altså ikke blot til stede via videolink.

Den kongelige æresgæst mødte op fysisk til begivenheden og gik på talerstolen.

Ifølge arrangørerne respekterede man naturligvis myndighedernes retningslinjer vedrørende hygiejne og afstand.

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: State of Green

Vi kan gøre det

-Vi må sikre en global økonomisk tilbagevenden, som er både grøn og retfærdig. Selvom tiden er udfordrende netop nu, er jeg optimist og tror på, at vi kan gøre det, sagde kronprins Frederik i sin tale til begivenheden.

En serie af møder

"Green Talks” er en serie af møder eller webinarer, der udbydes af State of Green, som er et dansk, offentligt-privat partnerskab. Kronprins Frederik og de øvrige mødedeltagere satte ved begivenheden fokus på globale klima- og miljøudfordringer og forsøgte at skabe relationer mellem danske og internationale aktører med afsæt i Danmarks erfaringer, visioner og løsninger inden for det grønne område.

Læs mere om: