Sådan følger du med i prins Christians konfirmation

Prins Christian med familien. Foto taget i anledning af sommerhilsen 2020

Prins Christian med familien. Foto taget i anledning af sommerhilsen 2020

Foto: Franne Voigt/Kongehuset
Endelig kan den kongelige familie sammen fejre prins Christian, når han konfirmeres lørdag den 15. maj. Du kan følge med i den royale konfirmation og få alle de bedste detaljer om festdagen i Fredensborg her hos os.

Når prins Christian med den nære familie omkring sig bliver konfirmeret i Fredensborg Slotskirke klokken 11.00 lørdag formiddag, er BILLED-BLADET blandt de medier, der følger den royale begivenhed tæt.

Følg med i Christians konfirmation

Du kan følge med fra i morgen tidlig, når vi bringer seneste nyt fra Fredensborg Slot lige inden den kirkelige højtidelighed, hvor vi får mulighed for at se prins Christian og han nærmeste familie.

Vi leverer live-forbindelse til Fredensborg Slot, så du kan se dagens hovedperson og hans nærmeste familien på vej ind til konfirmationen.

Vi er naturligvis også til stede og sender direkte, når prins Christian kommer ud til pressen efter konfirmationen i slotskirken.

Her vil konfirmanden traditionen tro sammen med familien stille op til billeder.

Vi ønsker tillykke

Og her vil BILLED-BLADET og de øvrige medier naturligvis benytte lejligheden til at ønske prins Christian tillykke på hans store dag.

Og mon ikke vi får en enkelt kommentar eller to fra den kongelige konfirmand, der sikkert er i topform.

SOMMERTILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden