Sådan tog skarp kronprins Frederik hul på weekenden

Se også:

Inden den triste nyhed om prins Philips død blev offentliggjort tog kronprins Frederik hul på weekenden med stil. Det skete i forbindelse med en helt speciel begivenhed.

Kronprins Frederik var fredag morgen, inden Danmark og resten af verden modtog den triste nyhed om britiske prins Philips død, til stor begivenhed i København, og han så skarp ud.

Kronprins Frederik holdt åbningstale

Som protektor for State of Green forestod Frederik den 9. april åbningen af den digitale klimakonference ”The 2030 Countdown – Securing jobs, growth and people in a new era” i København.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kronprinsen holdt åbningstale ved konferencen, der havde fokus på grøn vækst og beskæftigelse.

Konferencen skulle oprindeligt have været afholdt i december sidste år, men blev som følge af situationen med corona-udfordringer udskudt til foråret, hvor den fredag blev afholdt digitalt.

Spændende program

Programmet bød på en række oplæg om Danmarks rolle i den globale grønne omstilling frem mod 2030. Ved konferencen talte blandt andre forhenværende EU klimakommissær, bestyrelsesformand for tænketanken CONCITO Connie Hedegaard, klimaminister Dan Jørgensen, direktør i Dansk Industri Lars Sandahl Sørensen, bestyrelsesformand for Fagbevægelsens Hovedorganisation Lizette Risgaard og formand for partiet Venstre Jakob Ellemann-Jensen.

Konferencen var arrangeret af tænketanken CONCITO, State of Green og Ingeniørforeningen i Danmark, IDA.

Weekend med familien

På vej hjem fra begivenheden vinkede en veloplagt kronprins Frederik farvel og sagde tak for i dag, hvorefter han kørte mod Amalienborg for at tage hul på weekenden med familien.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden