10. sep. 2022
Af af

Se ALLE billederne! Den kongelige familie gjorde flot entré til gallaforestilling

Dronning Margrethe og den kongelige familie gjorde en fornem entré, da de ankom til gallaforestilling på Det Kongelige Teater i anledning af dronningens 50-års regeringsjubilæum.

Dronning Margrethe har inviteret flere end 1000 gæster til at overvære gallaforestilling på Det Kongelige Teater, der skal markere hendes 50-års regeringsjubilæum. Og hendes egen familie er naturligvis også til stede og gjorde en fornem entré, da de ankom til Gamle Scene på Kongens Nytorv.

Dronning Margrethe skal overvære forestillingen sammen med sine sønner, svigerdøtre, søstre samt flere børnebørn.

Den kongelige familie ankom adskilt, som det er kutyme ved sådanne arrangementer, og hver og en var trukket imponerende festtøj.

I galleriet øverst i artiklen kan du se billederne af hele den kongelige familie fra deres ankomst til Det Kongelige Teater.

Første gang vi ser dem denne weekend

Oprindeligt skulle dronningen og flere medlemmer af familien lørdag kl. 12 have vinket fra balkonen på Amalienborg til et menneskehav på slotspladsen, ligesom der var planlagt frokost på Københavns Rådhus i anledningen af regeringsjubilæet.

Fredag sendte kongehuset en meddelelse ud om, at dronning Margrethe havde valgt at aflyse samt ændre flere dele af regeringsjubilæet, der finder sted både lørdag og søndag.

Balkonscenen og overværelsen af vagtskiftet blev aflyst, mens frokosten på Københavns Rådhus er udsat.

Gallaforestillingen lørdag aften er dermed første gang, vi ser dronningen og den kongelige familie, under jubilæet denne weekend.

I galleriet øverst i artiklen kan du se billederne af hele den kongelige familie fra deres ankomst til Det Kongelige Teater.

Læs mere om: