21. maj. 2022
Af Marie Krakau

Se alle billederne: Lykkelig dronning Margrethe fejret af hele Tivoli

Se alle billederne fra dronning Margrethes første besøg i Tivoli, der lørdag fejrer majestætens regeringsjubilæum.

Lørdag d. 21. maj fejrer Tivoli dronning Margrethes 50-års regeringsjubilæum. Kl. 12 skød en storsmilende dronningen dagen i gang, da hun blev modtaget af Tivoli-Garden, som opførte den nykomponerede Dronningemarch.

Se alle billederne fra dronningens første timer i Tivoli i galleriet øverst i artiklen.

Dronningens engagement i Tivoli har gennem årene været tæt forbundet med hendes medvirken som scenografi og kostume-designer på flere af Tivolis balletter både i Koncertsalen og på Pantomimeteatret.

Og det er derfor også balletten, der vil være i fokus, når majestæten fejres i den smukke gamle have i København.

På besøg to gange

Dronning Margrethe vil være til stede i Tivoli to gange lørdag, for at blive hyldet og fejret af havens gæster og ikke mindst hendes familie, der vil være en del af aftenprogrammet.

Første del af fejringen blev skudt i gang kl. 12, hvor dronningen ankom til Tivoli første gang. Under dette besøg skal hun bl.a. bestige en flot udstilling af kostumer og scenografi, som hun har skabt til diverse balletter, samt se uddrag fra nogle af disse på det udendørs Pantomimeteatret.

Der skal desuden plantes et træ som evigt minde om regeringsjubilæet, og endelig afsluttes første besøg med kage på Plænen.

Du kan se alle de skønne billeder af en lykkelig dronning Margrethe under dagens første besøg i Tivoli i galleriet øverst i artiklen.

Følg med hele dagen på billedbladet.dk hvor vi dækker hele fejringen i Tivoli fra start til slut, så du ikke går glip af nogle detaljer.

GALLERI: Lykkelig dronning Margrethe fejret af hele Tivoli (Foto: Aller Media)

Læs mere om: