SE BILLEDERNE: Dejligt gensyn med Frederik og Mary sammen med Victoria og Daniel

Stemningen var forrygende, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i 2017 stod i spidsen for et erhversfremstød i Sverige i selskab med kronprinsesse Victoria og prins Daniel. Nu mødes de snart igen - denne gang i Danmark.

Det blev en ren succestur for alle parter, da det danske kronprinspar i maj 2017 deltog i et dansk erhversfremstød i Stockholm i tæt samarbejde med det svenske kronprinsessepar. 

 

På mandag den 16. september samles de fire kongelige stjerner igen, denne gang i Danmark, hvor det svenske kronprinsessepar står i spidsen for et svensk erhversfremstød.

Plads til god stemning 

Tilbage i 2017 var der både plads til grin og småsnak samtidig med, at det stærke firkløver satte fokus på områderne Intelligent Healthcare, Sustainable Cities og Modern Lifestyle.

Flere end 60 danske virksomheder deltog i erhvervsfremstødet, hvor kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, kronprinsesse Victoria og prins Daniel blandt andet besøgte forskellige seminarer, mødte resten af den svenske kongefamilie på det kongelige slot og beundrede danske designprodukter og bæredygtig arkitektur. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

De kongelige par var også æresagæster ved to store festmiddage.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden