SE BILLEDERNE: Dronning Margrethe og kronprins-familien samlet på Gråsten Slot

Foto: Hanne Juul og Claus Fisker
Der var royal familiehygge på Gråsten Slot i Sønderjylland, da dronning Margrethe ankom til det sønderjyske sommerparadis og blev forenet med kronprinsparret og deres fire børn.

Dronning Margrethe ankom med stil tirsdag til Sønderborg Havn med Kongeskibet Dannebrog i forbindelse med residensforlæggelse til Gråsten Slot.

Ved ankomsten til Sønderborg Havn blev Dronningen blandt andre modtaget af Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen. På Gråsten Torv blev Hendes Majestæt lidt senere modtaget af byrådet, hvorefter borgmesteren holdt tale. Og så kørte dronningen til Gråsten Slot, hvor kronprinsfamilien tog imod hende med åbne arme.

Kronprinsfamilien klar med kys og kram

Allerede på trappen ind til slottet kunne dronningen mærke ferievarmen fra kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt børnebørnene prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine. Det var rørende at se, hvor glade kronprinsfamilien var for at se dronningen, der fik knus og kram af alle.

Hygge i slotshaven

Kort efter ankomsten skiftede dronningen fra det elegante og mere formelle tøj til mere afslappet dress. Herefter hyggede hun sig i den smukke slotshave sammen med børnebørnene og Mary og Frederik. Det blev på alle måder en perfekt indledning på dronningens sønderjyske sommerferie. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Dronningen får travl søndag

På søndag får dronning Margrethe en travl og skøn dag på Gråsten Slot, hvor hun blandt andet skal i kirke og derefter tage imod Gråsten Ringriderforenings store rytteroptog. Du kan følge med i begivenhederne her på vores site i og BILLED-BLADET.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden