Lørdag, 3. juli 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Se billederne fra Gråsten: Margrethe og Benediktes dejlige dag

Prinsesse Benedikte og dronning Margrethe

Prinsesse Benedikte og dronning Margrethe

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe nyder en del af sommeren på Gråsten Slot med sine to søstre, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie.

Traditionen tro tilbringer dronning Margrethe en del af sin sommer på Gråsten Slot i Sønderjylland, og i år har hun dejligt selskab.

Hendes to søstre, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie, har også tilbragt nogle dage på slottet, hvor de som børn nød mange af deres ferier.

Vagtskifte på Gråsten Slot

De tre søstre fejrede Sankt Hans aften sammen, og fra kongeskibet Dannebrog kunne de langt kysten i Sønderborg bugt nyde synet af de mange bål på land.

Anne-Marie er nu rejst fra Sønderjylland igen, men de to ældste søstre nyder fortsat sommeren i Gråsten, og fredag overværede Margrethe og Benedikte en anden, dejlig tradition. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her var der nemlig stort vagtskifte på Gråsten Slot, og de to kongelige søstre trådte ud i det dejlige sommervejr for at hilse på. 

”Når Hendes Majestæt Dronningen har residens på Graasten Slot i Sønderjylland gennemfører Den Kongelige Livgarde hver fredag et stort vagtskifte i slotsgården sammen med Livgardes Musikkorps og Tambourkorpset.

Dagens vagtskifte blev overværet af Dronningen og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte, der i disse uger har sommerophold på det sønderjyske slot” skriver Kongehuset i et opslag på Facebook, hvor man kan se de skønne sommerbilleder af de to glade søstre. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden