Mandag, 28. maj 2018 - af Karina Didriksen

SE BILLEDERNE: Højdepunkter fra kronprins Frederiks fødselsdagsshow

Mads Steffensen og Stéphanie Surrugue styrede showet i Royal Arena, hvor en lang række kunstnere optrådte for kronprins Frederik.

12.000 mennesker gjorde kronprins Frederik og hans familie selskab i Royal Arena under DR’s store fødselsdagsshow søndag aften.

Mads Steffensen og Stéphanie Surrugue styrede slagets gang, og undervejs i det knap to en halv time lange show på DR1 var der både overraskelser og underholdende indslag.

Hella Joof holdt tale, Søs Egelind var klædt ud som prinsessen Sabrella, der lagde an på kronprinsen, og Rytteriet jokede med, at de havde været med til kronprinsens efterfest lørdag aften – og så roste de kronprinsesse Marys flotte tale.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hilsner fra Sverige og Norge

Derudover var der også flere af kronprins Frederiks yndlingskunstnere på scenen, blandt andre Lukas Graham, Tina Dickow, MØ, Oh Land, Tim Christensen og Sort Sol.

Undervejs lagde Frømandskorpset vejen forbi Royal Arena for at sende en hilsen til fødselaren, der selv er tidligere frømand.

Der blev også vist flere båndede klip undervejs. Det var blandt andet personlige hilsner fra de royale naboer, Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel samt Norges kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Oh Land på scenen

Aftenens største højdepunkt var dog kronprinsparrets fire børn, som medvirkede i små indslag på storskærmen, hvor de satte ord på deres far.

Det store show blev sluttet af med en fantastisk optræden af Oh Land, som i 2009 fik overrakt kronprinsparrets Stjernedryspris.

Vi har samlet en række billeder fra DR’s store fødselsdagsfest i Royal Arena, som kan ses øverst i artiklen.

Galleri: Højdepunkter fra Royal Arena

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden