Onsdag, 14. november 2018 - af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys bedårende brocher

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary har sin helt egen stil, og med sine smukke brocher fuldender hun ofte sit fantastiske look. Nyd her en perlerække af billeder af Mary prydet med bedårende brocher.

Med sine brocher har kronprinsesse Mary ved flere lejligheder givet sit flotte look et ekstra elegant pift. Nogle af kronprinsessens smykker er gamle og klassiske, mens andre er nyere.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Der er ingen tvivl om, at kronprinsessen synes godt om at pynte sin bluse, kjole  eller jakke med en broche. Da kronprinsparret for nylig var spydspidser på et stort erhvervsfremstød i Italien, bar Mary en broche til sin hvide kjole ved ankomsten til Rom.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Kronprinsessen så fantastisk ud, da hun og Frederik var til frokost hos præsident Mattarella i Palazzo del Quirinale i Rom, og da hun var på særlig rundvisning i Terme di Caracalla i den gamle del af hovedstaden Rom.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fantastiske billeder af Mary

I dette galleri kan du nyde billeder af kronprinsessen med bedårende brocher af forskellig art. Og så kan du i dennne uges udgave af BILLED-BLADET se alle billeder fra og læse alt om kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks travle og spændende arbejdsdage i Rom og Vatikanet, hvor de både nåede at være æresgæster til stor gallamiddag på Cavalieri Waldorf Astoria hotel samt komme i audoens hos Pave Frans.

GALLERI: Marys bedårende brocher (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden