Søndag, 3. september 2017 - af af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys flotte festlook

Til prins Nikolais 18-års fødselsdag var kronprinsesse Mary en af aftenens fine oplevelser ved ankomsten til Kongeskibet Dannebrog.

Kronprinsesse Mary fik utroligt mange rosende bemærkninger fra de mange fremmødte, der havde taget opstilling ved Amaliehavens kaj for at se de kongelige ankomme til fødselsdagsfest på Kongeskibet Dannebrog i mandag aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom prins Nikolai, der fejrede sin 18-års fødselsdag på kongeskibet, var manden i centrum, tiltrak kronprinsessen sig dog også megen opmærksomhed, da hun gjorde sin entré til Dannebrog sammen med sine fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent.

Kronprinsesse Mary gjorde god figur

Det var ikke kun fordi Mary havde børnene med, at hun fik mange beundrende kommentarer. Også Marys fest-look var således prisværdigt.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

I sin beige chiffonkjole med silkeskørt fra Prada strålede kronprinsessen virkelig på den smukke augustaften. Udskæringen med tykt broderede guldtråde matchede robens pyntesten, hvilket var med til at give et fornemt helhedsindtryk.

Mary bar også Prada-kjolen i 2004

Kronprinsesse Mary bar faktisk denne kjole, der er en af hendes absolutte favoritter for mere end 13 år siden. Første gang hun så fantastisk ud i dette design var til prins Henriks store 70-års fest i Tivoli i juni i 2004.

Med BILLED-BLADET i denne uge bringer vi en detaljeret 18 siders reportage fra Nikolais flotte fest på Kongeskibet Dannebrog med hele den nære familie omkring sig.

Indil da, kan I nyde billedserien af Mary i den smukke Prada-kjole i galleriet herover. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden