Fredag, 24. december 2021 — af Marie Krakau

Se billederne: Kronprinsfamilien og dronningen ankommer til julegudstjeneste

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dronning Margrethe havde juleselskab til gudstjeneste i Aarhus Domkirke.

Aarhus Domkirke danner rammen om en af dronningens faste juletraditioner: juleguddstjeneste d. 24. december og i de efterfølgende juledage. 

Og efter sidste år at være blevet aflyst, kan danskerne igen sætte sig på kirkebænkene og nyde julegudstjenester rundt om i landet - heriblandt også dronning Margrethe og resten af den kongelige familie. 

Lige før start kl. 16:30 ankom de kongelige gæster til Aarhus Domkirke, der ligger smukt placeret midt i centrum af den jyske by, hvor dronningen har haft residens på Marselisborg Slot siden d. 20. december. 

Dronning Margrethe var ikke den eneste kongelige, der skulle deltage i gudstjenesten. Hun var omgivet af masser af kærlighed og havde ved sin side hele kronprinsfamilien bestående af kronprinsesse Mary, kronprins Frederik, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Isabella. 

Se billederne af den kongelige families ankomst herunder eller se videoen øverst i artiklen.

GALLERI: Dronningen og kronprinsfamilien til julegudstjeneste 24. december 2021 (FOTO: Mikael Rieck)

Dronning Margrethe og kronprinsfamilien skal fejre jul sammen på Marselisborg Slot. 

Lillejuleaften delte det danske kongehus nye, dejlige billeder taget af kronprinsessen, der viser de kongelige børn og farmor pynte juletræ. Se billederne og læs mere om den glædelige nyhed, billederne gemte på herunder: 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden