SE BILLEDERNE: Pink er sommerens farve hos de kongelige

GALLERI: Pink er sommerens farve 2019 (Foto: Aller Media og Mega)

Kongelige kvinder i alle aldre har allerede båret den skønne feminine og festlige farve pink denne sommer. BILLED-BLADET har fundet flotte billederne frem.

Lørdag, 13. juli 2019 - af Marianne Singer

Sommeren er i fuld gang, og de kongelige kvinder rundt omkring i Europa har allerede vist, hvilken farve der hitter hos dem i år. 

Således har både den ældre generation af kongelige kvinder og de helt yngste vist sig i farven pink i forskellige nuancer. 

Stærk pink 

Mens dronning Elizabeth, dronning Letizia og kronprinsesse Mary alle har set forrygende ud i en stærk pink, valgte dronning Margrethe og Kates søster, Pippa Middleton, en mere sart udgave. 

De helt unge kongelige, prinsesse Isabella, 12, og hendes kusine, prinsesse Athena, 7, var henrivende i den feminine farve til prins Joachims 50-års fest på Amalienborg. 

I romantisk stil 

Under sit Paris-besøg imponerede kronprinsesse Mary alle med sin gennemførte stil i en fin blondekjole af Elsa Adam i romantisk stil.

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Sidst men ikke mindst har også britiske hertuginde Catherine strålet i en smuk, rosa Stella McCartney-kjole under nevøen Archies dåb og Autumn Philips fremviste et sirligt pink blomsterprint.

Dermed har de kongelige kvinder endnu engang vist, at man ikke skal være bange for at vælge den ofte meget markante pink farve til sit sommerklædeskab. 

Denne sommers flirt med pink er dog langt fra første møde med den markante farve for de kongelige kvinder.

Både kronprinsesse Victoria og dronning Maxima er meget glade for farven.