Tirsdag, 26. juli 2016 - af Karina Didriksen

SE BILLEDERNE: Prinsesse Isabella og prinsesse Josephine i samme kjole

Kronprinsesse Marys yngste datter, prinsesse Josephine, har arvet den kjole, som prinsesse Isabella bar til sommerfotograferingen på Gråsten Slot i 2012.

Femårige prinsesse Josephine var i højt humør til årets sommerfotografering på Gråsten Slot, hvor hun både viste dansetrin og en bedårende kjole frem.

SE BILLEDET: Her er årets familiefoto fra Gråsten

Samme kjole og samme sløjfe

Og det var ikke en hvilken som helst kjole, den lille prinsesse bar. Det var nemlig den samme kjole, som hendes storesøster, prinsesse Isabella, havde på til sommerfotograferingen i det sønderjyske i 2012.

På det tidspunkt var kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks ældste datter også fem år, og ligeSamme som prinsesse Josephine havde hun også en sød sløjfe i håret og en lille cardigan over kjolen – dog ikke i samme farve.

Kjolen med et farverigt print, som prinsesse Josephine har arvet fra sin storesøster, er fra det britiske tøjmærke Caramel Baby & Child, der laver luksuriøst børnetøj. 

LÆS MERE: Josephine og Vincents fond uddeler legater

Vi har samlet en række søde billeder af prinsesse Isabella og prinsesse Josephine i samme kjole, som du kan se i galleriet øverst i artiklen. 

Galleri: Isabella og Josephine i samme kjole (Foto: ALLER MEDIA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden