23. jul. 2017
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Prinsesse Madeleine og prinsesse Marie faldt for samme kjole

Prinsesse Madeleine havde til kronprinsesse Victorias 40-års fødselsdagsfest valgt en helt særlig sommerkjole, som er magen til en kjole, som prinsesse Marie tidligere har båret.

Som man også kan se i denne uges udgave af BILLED-BLADET, var prinsesse Madeleine en af de helt store oplevelser, da den svenske kongefamilie var samlet for at fejre kronprinsesse Victorias 40-års fødselsdag den 14. juli 2017.

Ved taksigelsesgudtjenesten Te Deum i Stockholm strålede prinsesse Madeleine i en helt særlig sommerkjole, som også prinsesse Marie har et godt øje til.

Prinsesse Marie bar den først

Prinsesse Marie har tidligere båret samme kjolemodel, der er designet af Erdem. Et mærke, som mange af Europas prinsesser har fået øjnene op for i den senere tid.

Prinsesse Marie så fabelagtig ud i det lette og luftige design, da hun var til en velgørenhedsmiddag på Sølyst nord for København i begyndelsen af juni.

Madeleine og Maries silkekjole

Det flotte design, som Madeleine og Marie begge er begejstrede for, er en såkaldt Meg silk voile-kjole. I det hele taget er designeren Erdem Moralioglu, som har fast base i London, det helt store brand lige nu.

Den canadisk-tyrkiske designer Erdem Moralioglu fik sit gennembrud i 2005, og han kommer senere på året med en helt ny kollektion skabt i samarbejde med H&M.

Se billederne af prinsesse Madeleine og prinsesse Marie i galleriet over artiklen.

Læs mere om: