15. dec. 2015
Af af Stine Schou og Dorte Quist

SE BILLEDERNE: Prinsesse Maries fem flotteste gallakjoler i 2015

Prinsesse Marie har i årets løb demonstreret fransk elegance ved fem forskellige gallalejligheder.

Prinsesse Marie kan som få vælge med sikker hånd, når det kommer til de store festskrud. I løbet af det snart forgangne år har den franskfødte prinsesse Marie været til fem flotte gallafester.

Til dronning Margrethes private fødselsdagsfejring på Fredensborg Slot bar Marie en lys pudderfarvet kjole i et enkelt snit kreeret af Rikke Gudnitz.

Og da prinsesse Marie ankom i sin nye gallakjole på årets første dag ved det store nytårstaffel, gik der et suk gennem de fremmødte foran palæet på Amalienborg. Prinsessen så fantastisk ud i en pudderfarvet kreation fra designeren Ole Ydes hånd.

Prinsesse Marie vælger Rikke Gudnitz igen

Rikke Gudnitz stod også bag den elegante, mørkeblå blondekjole, som Marie bar ved den officielle del af dronningens 75-års fødselsdag på Christiansborg Slot.

Og Rikke Gudnitz var også på banen med den sølvgrå robe, som Marie bar ved gallamiddagen på Christiansborg Slot i anledning af kong Willem-Alexander og dronning Maximas statsbesøg.

SE BILLEDERNE: Kronprinsesse Marys fem flotteste gallakjoler i 2015

Den støvet mintgrønne robe, prinsesse Marie havde valgt til brylluppet i Stockholm mellem prins Carl Philip og prinsesse Sofia, kom fra designeren Alberta Ferretti.

VIDEO: Se alle de rørende, skønne øjeblikke fra årets gang i kongehuset. Kun på BILLED-BLADET.

Læs mere om: