29. maj. 2019
Af Trine Larsen

SE BILLEDERNE: Så store er prinsesse Alexandras børn blevet

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/samm.jpg
Foto: Aller Media
Prinsesse Alexandra af Berleburg kunne ved sit bryllup også glæde sig over, at være omgivet af sine to børn, nemlig 20-årige greve Richard og 15-årige komtesse Ingrid, der glædede sig på deres mors vegne

Da prinsesse Alexandra af Berleburg giftede sig med greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille, havde bruden naturligvis sine to børn, greve Richard, 20, og komtesse Ingrid,15, med blandt gæsterne - endda hver med opgaver, som skulle fuldende brylluppet.

Læsere af BILLED-BLADET, der har fulgt prinsesse Alexandras børn og deres opvækst, vil spørge sig selv, hvor tiden dog er blevet af. Er de virkelig blevet SÅ store?

Greve Richard er i Tyskland

Greve Richard der går på kostskole i tyskland og snart skal færdiggøre sin eksamen, er blevet 20 år og den unge mand har udviklet sig til en sød, flot fyr, som helt sikkert inden længe vil komme i kategorien af "eftertragtede europæiske grever" .

I hvertfald så prinsesse Benediktes førstfødte barnebarn skarp og tjekket ud, da han ankom til sin mors bryllup, hvor han havde fået til opgave at sørge for, at de flotte trygte vielsesprogrammer med rudeparrets nye fællesmonogram blev lagt på kirkebænken.

https://imgix.billedbladet.dk/richard.jpg
Foto: Martin Høien

Komtesse Ingrid går på Herlufsholm Kostskole

Senere, sammen med sin mormor, prinsesse Benedikte, kom prinsesse Alexandras datter, komtesse Ingrid, og stjal en masse positiv opmærksomhed, idet den 15-årige komtesse, der går på Herlufsholm Kostskole, har udviklet sig til en ung skønhed.

Som sin mor har hun et sødmefyldt klassike udseende og i sin smukke lyse laveldelfarvede lange kjole, med broderier, perler og sten, lignede den unge komtesse en engel. Også hun havde opgaver til sin mors bryllup, idet komtesse Ingrid havde en kurv i hånden, der indeholdt små tyl-poser med ris og tørret lavendel, som gæsterne skulle kaste over brudeparret efter vielsen.

https://imgix.billedbladet.dk/ingrid.jpg
Foto: Martin Høien

Læs ALT om det hemmeligholdte, smukke, romantiske bryllup i BILLED-BLADET nummer 21 som er på gaden nu, og se alle de kjolerne, kyssene og kærlighed.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb21-forsider-1.jpg

Læs mere om: