5. apr. 2019
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Jes Dorph-Petersen springer ud som kvinde

Jes Dorph-Petersen.
Jes Dorph-Petersen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Hele Danmarks Jes Dorph-Petersen havde en skøn overraskelse i ærmet, da han var til Rainbow Awards i Cirkusbygningen. TV 2 Zulu sender hele Rainbow Awards-prisfesten fra klokken 22.00 fredag aften.

På den røde løber i Cirkusbygningen til Danish Rainbow Awards kunne Jes Dorph-Petersen fortælle, at han havde en lille overraskelse til alle i løbet af aftenens show.

– Der sker noget lidt senere, lød det fra Jes. Og den 60-årige TV-profil lovede bestemt ikke for meget. Se med i aften fra klokken 22.00, når TV 2 Zulu viser Danish Rainbow Awards-showet, hvor Jes Dorph springer ud som kvinde.

Jes Dorph lækker i høje hæle

Jes leverede simpelthen et af showets absolutte højdepunkter, efter kronprinsesse Mary havde været på scenen for at overrække Æresprisen.

TV 2-værten Jes Dorph er netop blevet 60 år, men det var altså ikke til at se, da han ungdommeligt i tårnhøje hæle og meget andet godt leverede en pragtpræstation på en aften, hvor det danske LGBT-miljø fejrede sig selv og kærligheden.

https://imgix.billedbladet.dk/jes.jpg
Jes Dorph-Petersen
Foto: Dan Mariegaard

BILLED BLADET bringer det hele

Glæd jer til i næste uges udgave af BILLED-BLADET at få hele den ekstraordinært forrygende Rainbow Awards-reportage med kronprinsesse Mary og Jes Dorph Petersen i to af hovedrollerne.

I denne uges udgave af BILLED-BLADET får du alle de nye billeder fra kronprinsesse Marys begivenhedsrige tur til Etiopien i Østafrika. BILLED-BLADET var med på rejsen fra start til slut. Hør blandt andet Mary fortælle, hvad hun taler med sine egne børn om, når hun kommer hjem efter en arbejdsrejse som den til Etiopien.

Læs mere om: