VIDEO: Elegante kronprinsesse Mary ankom med stil til aftenreception i Etiopien

Se også:

Efter en ekstremt travl arbejdsdag i Addis Ababa i Etiopien kunne kronprinsesse Mary og udviklingsminister Ulla Tørnæs slappe af med mange andre danskere og etiopiske samarbejdspartnere til en hyggelig aftenreception. Mary fik en sød modtagelse af blomsterdrengen Felix.

Danmarks ambassadør i Etiopien, Karin Poulsen, var i sin residens i hovedstaden Addis Ababa vært for en hyggelig aftenreception med to helt specielle æresgæster.

Ovenpå en ekstremt travl arbejdsdag med besøg på et lokalt hospital, et besøg til parlamentet og til et center med kvindelige iværksættere kunne kronprinsesse Mary og udviklingsminister Ulla Tørnæs med god samvittighed slappe lidt af sammen med repræsentanter for det danske samfund i Addis Ababa og med etiopiske samarbejdspartnere. Mary og ministeren fik en helt særlig modtagelse.

Felix stod parat med buket

Ambassadørens niårige søn Felix stod parat med blomster, og da han gav Mary buketten, bukkede han flot og dybt. Det var noget, som gjorde et indtryk på kronprinsessen, der ved samme lejlighed hilste på resten af ambassadørens familie bestående af sønnen Aske på femten år samt gemalen Morten.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kronprinsesse Mary så fantastisk ud i lys bluse og let, lang nederdel på den dejlige aften i de lune temperaturer i Etiopien.

Fantastisk udgave af BILLED-BLADET

Glæd dig til denne uges udgave af BILLED-BLADET med fantastisk reportage og interview med dronning Margrethe og kronprins Frederik i Argentina. Få også den store og festlige reportage fra Dansktopprisen med Birthe Kjær i hovedrollen og meget mere.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden