SE BILLEDET: Kronprinsesse Mary ankom i flot dragt til farverig fest

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Dan Mariegaard
Med smil, stil og elegance ankom kronprinsesse Mary til Rainbow Awards i København. Kronprinsessen så fantastisk ud i lækkert design.

Kronprinsesse Mary satte fra sin ankomst på den røde løber sit store præg på Danish Rainbow Awards - Axgil 2019.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kronprinsessen så simpelthen fantastisk ud, da hun gjorde sin entré i Cirkusbygningen i København.

Helt særlig oplevelse for Mary

For kronprinsesse Mary må det have været noget helt særligt at komme til prisfesten for LGBT-miljøet, hvis rettigheder hun har største respekt for.

Sidste år talte holdt Mary i anledning af Danmarks formandskab i Europarådet en tale om seksuelle rettigheder for Europarådets parlamentariske samling.

- Seksuelle rettigheder er nogle af de mest kontroversielle, men også nogle af de mest personlige og fundamentale menneskerettigheder, og derfor kernen af menneskelig værdighed og menneskehedens udvikling. De omhandler retten til at tage oplyste beslutninger om de mest grundlæggende aspekter af sit liv – sin krop, seksualitet, sundhed og relationer, sagde kronprinsessen i Strasbourg.

Foto: Dan Mariegaard

Glæd dig til BILLED-BLADET i denne uge

I denne uges udgave af BILLED-BLADET får du en stærk reportage om kronprinsesse Marys hemmelige arbejdsrejse til Etiopien. Se alle de fantastiske billeder fra Marys besøg til præsidentpaladset i Addis Ababa og fra hendes krævende felttur til en flygtningelejr i det nordlige Etiopien. Læs blandt andet om, hvad kronprinsesse Mary taler med sine fire børn om, når hun kommer hjem fra sine arbejdsrejser til Afrika

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden