1. maj. 2016
Af Marianne Singer

SE BILLEDET: Kronprinsesse Mary elegant i dansk design

kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: AOP
Kronprinsesse Mary viste sig som et ægte stil-ikon, da hun til kong Carl Gustafs 70-års gallamiddag bar en supermoderne silkekjole af Ole Yde.

"Mary er än stilsessa ut i fingarspitsarna" (Mary er en stil-prinsesse helt ud i fingerspidserne, red.)

Modeeksperterne i svenske Expressen var ikke i tvivl om, at kronprinsesse Mary skulle have toppoint for den vidunderlige, forårsagtige kjole, som hun ankom i til kong Carl Gustafs 70-års gallamiddag på det kongelige slot i Stockholm.

Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter

Den smukke aftenkjole i silkeorganza og med blomsterprint er kreeret af Ole Yde, og understreger endnu engang, hvor meget kronprinsesse Mary støtter op om dansk design.

Kronprinsesse Mary har tidligere båret Ole Yde

Ole Yde, der har base i København, er kendt for sit sofistikerede og glamourøse look, som kronprinsesse Mary også tidligere har båret.

LÆS MERE: Her er kronprinsesse Marys festgarderobe

Kronprinsesse Mary valgte blandt andet også Ole Yde til designkonkurrencen DANSK design talent for et par måneder siden, en gallafest under sit besøg i Australien i 2014 og til prins Joachims bryllup i 2008.

Også denne gang så kronprinsesse Mary ud til at føle sig rigtig godt tilpas i den danske designers kreation, og hun kunne derfor, sammen med kronprins Frederik, koncentrere sig om at have en hyggelig aften i godt selskab af deres kongelige venner og bekendte.

https://imgix.billedbladet.dk/4.04968860_2.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: