19. jul. 2018
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Kronprinsesse Mary gav rørt blomsterpige varm krammer

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
De lokale i Gråsten var begejstrede for mødet med kronprinsparret og deres børn ved byens smukke slot søndag. I denne uges udgave af BILLED-BLADET får du den flotteste Gråsten-reportage med nye og herlige billeder af den kongelige familie.

Kronprinsesse Mary gjorde et stort indtryk på alle, da hun sammen med kronprins Frederik og parrets fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent tog imod Gråsten Ringriderforenings flotte rytteroptog ved byens slot.

Kronprinsesse Mary førte an, da hun med sin familie spadserede hen til gitterlågen ved slotspladsen for at møde rytteroptoget samt for at hilse på de mange hundrede lokale, som var mødt op for at nyde sommeren store kongelige begivenhed i Sønderjylland.

På et tidspunkt fik Mary en buket af en lokal blomsterpige, som blev meget rørt ved mødet med de kongelige. Det fik kronprinsessen til at give pigen et særlig langt og varm kram.

Kronprinsesse Mary fik mange blomster

Kronprinsessen var i det hele taget den mest fremtrædende på det kongelige hold foran Gråsten Slot, hvor atmosfæren var helt perfekt fra start til slut.

Mary modtog utroligt mange blomster, og det var tydelig, at kronprinsessen og hendes familiemedlemmer havde det skønt i selskab med de mange Gråsten-borgere.

https://imgix.billedbladet.dk/maryblomsterpige_450px.jpg
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Flot sommerudgave af BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge får du den flotteste royale reportage fra Gråsten Slot med dejlige og helt nye billeder af den kongelige familie.

BILLED-BLADET byder også på kongelige sommerreportage fra kronprinsesse Victorias fødselsdagsfest på Öland i Sverige, og får du desuden vores store sommerquiz, flere gode interviews samt danmarks bedste TV-Blad.

Nyd også et gensyn med Marys forskellige sommertøj på Gråsten Slot i galleriet herunder:

GALLERI: Kronprinsesse Marys sommertøj på Gråsten (Foto: ALLER MEDIA og Thomas Laursen)

Læs mere om: