SE BILLEDET: Prinsesse Marie til middag med kendte danskere

Prinsesse Marie

Prinsesse Marie

Foto: Jesper Sunesen
Under en privat middag i København mødte prinsesse Marie Folkekirkens Nødhjælps ambassadører, der blandt andet tæller Hilda Heick, Bodil Jørgensen og Nicolas Bro.

Onsdag aften var en hel særlig aften for Folkekirkens Nødhjælps ambassadører og organisationens protektor prinsesse Marie.

Til en privat middag mødtes prinsessen med et bredt udvalg af Folkekirkens Nødhjælps ambassadører, der blandt andre tæller Nicolas og Laura Bro, Keld og Hilda Heick, Annette Heick og Bodil Jørgensen. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

En hyggelig aften

Den private middag blev afholdt på restaurant Höst i København. Og her fik prinsesse Marie mulighed for at møde og tale med Folkekirkens Nødhjælps ambassadører.   

- Det var en meget hyggelig og stille middag inde på restaurant Höst, hvor vi lærte hinanden at kende og snakkede om løst og fast. En rigtig god aften, fortæller Folkekirkens Nødhjælps ambassadør Hilda Heick. 

BILLED-BLADET har fået lov til at bruge billedet fra kongehusets Instagramprofil.

Afslappet prinsesse

På trods af at der ofte er formaliteter i spil, når man befinder sig omkring kongelige, var det ikke tilfældet for ambassadørmiddagen.

- Prinsessen var meget sød og afslappet til middagen, fortæller Hilda Heick. 

Det er først i år, at Hilda Heick er blevet ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp, men faktisk skal hun og husbonden Keld Heick snart til Nepal, hvor de skal opleve, hvad organisationens arbejde går ud på. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden