Se prinsesse Marie smøre madpakke

Prinsesse Marie. 

Prinsesse Marie. 

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Prinsesse Marie har helt styr på sine børns madpakker viser hun på magasinet Samvirkes Instagram-profil.

Allerede fra morgenstund var prinsesse Marie aktiv på Samvirkes Instagram-profil, som hun styrer hele dagen torsdag i forbindelse med topmødet World Food Summit.

Prinsesse Marie lagde som det første et sødt billede ud, der er taget under morgenrutinerne hjemme i villaen på Emiliekildevej nord for København.

Her ses prinsessens børn, prinsesse Athena, 5, og prins Henrik, 8, nyde en dejlig morgenmad ved spisebordet, mens prinsesse Marie står og smørrer madpakker til dem. 

Prinsesse Marie klarer det fint

Begge børn går på den katolske skole Sct. Joseph Søstrenes Skole i Charlottenlund. 

Enhver forældre ved, at det kan være en udfordring at lave en sund og spændende madpakke, men det ser prinsesse Marie ud til at klare rigtig fint.

Undgår madspild

Prinsesse Marie har fokus på madspild, og skriver i den medfølgende tekst, at hun og familien er meget opmærksomme på netop madspild. 

- Derfor er minde børns madpakker i dag lavet fra aftensmaden i går - og den bestod af fiskefilet og grøntsager, forklarer prinsesse Marie på Instagram-profilen.

Senere torsdag deltager prinsesse Marie som protektor i fødevaretopmødet World Food Summit - Better Food for More People. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden