12. maj. 2021
Af Trine Larsen

Se de nye billeder af Henrik og Athena

Prinsesse Athena og prins Henrik
Foto: Hanne Juul
Prins Joachim og prinsesse Maries to fælles børn, prins Henrik og prinsesse Athena, er med på de nye billeder, som det franske magasin Point de Vue har taget af familien i Paris, hvor de bor, og det er tydeligt, at parrets to mindste nu også er ved at være store.

Prins Joachim og prinsesse Maries to fælles børn, prins Henrik og prinsesse Athena, betegnes ofte som "de små", fordi prins Joachim også har sønnerne prins Nikolai, 21 og prins Felix,18.

Dermed er der næsten syv år mellem yngste prins Felix og ældste prins Henrik, der fyldte 12 år den 4. maj.

Men ser man på de nyeste billeder af den kongelige familie i Frankrig, som er taget i deres private dagligstue i hjemmet i Paris, er det tydeligt, at yngste generation også er ved at være store. Hver især er de gået fra at være små børn til et par herlige, smukke og selvstændige personligheder, hvor det er tydeligt, at især prins Henrik nærmer sig teenagealderen. Han er skudt i vejret og ligner sin far i højde og drøjde, mere og mere. Dog med sin mors mørke øjne og mørke hår.

Prinsesse Athena er den sprudlende og skønne lillesøster, der ligner sin charmerende og smukke mor mere og mere.

Begge børn er en daglig glæde for prinseparret, der efter prinsens svære sygdom for ni måneder siden også har mærket familiens svære situation i ugerne efter den fatale blodprop. Men prinsen og prinsessen er med til at højne forældrenes humør og livsglæde og få fokus på det vigtigste, familien.

På de nyeste billeder, taget af hele familien, ses de alle afslappede og glade i deres lyse, lækre lejlighed med høje smukke paneler, fløjdøre og højt til loftet.

Hele familien, også den kongelige kæledække, Cherise, er samlet i den råhvide sofa foran et moderne fotokunstværk af Eiffeltårnet, lavet af den danske kunstner, Jacob Gils, og med et råt træbord foran sig, hvor lækre kunstbøger pryder bordet.

Læs mere om: