Nyt interview: Joachim og Marie byder indenfor

Prinsesse Marie og prins Joachim

Prinsesse Marie og prins Joachim

Foto: Lars Aarø
Prins Joachim og prinsesse Marie pryder i denne uge forsiden af det fine franske magasin, Point de Vue, som har været hjemme hos det kongelige par i deres lejlighed i Paris. Parret fortæller om prinsens sygdom og de forfærdelige måneder, som de gennemgik i den forbindelse.

Prins Joachim og prinsesse Marie inviterer indenfor i deres lejlighed i Paris.

Det sker i anledning af et stort og meget ærligt interview med det franske magasin, Point de Vue, der i år fylder 75 år, og som er Frankrigs førende magasin med kendte og kongelige.

Til dem fortæller prinsen og prinsessen ærligt og oprigtigt om deres svære tid i forbindelse med prins Joachims alvorlige sygdom og om de livsændrende omstændigheder, der fulgte i kølvandet på den blodprop i hjernen, prinsen blev ramt af 24. juli 2020.

Prinsen og prinsessen fortæller åbent om omstændigheder omkring blodproppen, og dronning Margrethes yngste søn, prins Joachim, lægger i interviewet ikke skjul på, at prinsesse Maries snarrådighed og hurtige reaktion har været med til at redde hans liv, fordi hun reagerede hurtigt i de afgørende minutter.

I dag, ni måneder efter den skæbnesvangre oplevelse, der har været svær for hele familien, byder parret indenfor og fortæller, hvordan det går nu.

Spar op til 838 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden