23. nov. 2022
Af Marianne Singer

Se de nye flotte billeder: Prinsesse Märtha Louise kåret til bedst klædte kvinde i Norge

Prinsesse Märtha Louise
Prinsesse Märtha Louise.
Foto: Ritzau/Scanpix
Prinsesse Märtha Louise er sammen med sin mor, dronning Sonja, blevet valgt ind på årets top ti-liste over Norges bedst klædte kvinder.

Herhjemme har kronprinsesse Mary gang på gang imponeret med sin sans for stil både nationalt og internationalt.

Men også i Norge har de kongelige kvinder helt styr på deres look.

Mor også med på listen

Tirsdag delte Norges største kvindemagasin KK Magazine nyheden om, at de sammen med landets kendte stylist Jan Thomas havde kåret prinsesse Märtha Louise til Norges bedst klædte kvinde.

I top-ti listen befinder sig også hendes mor, dronning Sonja, som har fået en flot niende plads.

Deler smukke billeder

På sin Instagram deler prinsessen både ord og nye flotte billeder taget i den særlige anledning.

Jeg er overvældet

"Wow, sikke en stor ære at blive kåret til årets bedst klædte af selveste @janthomasofficial i @kkmagazine. Jeg er overvældet og meget stolt, og lidt overrasket, som I kan læse i interviewet i KK. Helt fantastisk at lave et fotoshoot med dig Jan Thomas. Du er virkelig sej. Det må gøres oftere! Du og @christophermhusby udgør et så gennemført fantastisk, støttende, beroligende og professionelt team. Det var bare eventyrligt sjovt, skriver prinsessen i opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Takker familien

I opslaget takker hun også sine nære og kære for inspiration:
"Tusinde tak til jer, der inspirerer mig modemæssigt: Min mor for altid at være et stilikon, tak til @shamandurek for din sans for stil og mode og som holder øje med, at jeg altid går ud af døren og ser smashing ud, tak til @carinascheele for altid at holde øje med, at jeg har noget på som er moderigtigt, tak til @ag_star for at have stylet mig i mange ulige anledninger gennem tiden og tak til alle mine børn @3_eyed_cat @leahhhbeauty @emma.equestrienne for altid at holde mig opdatert på modefronten."️

Læs mere om: