Se dronning Margrethe som model

Se også:

Dronning Margrethe er vant til, at alles øjne er rettet mod hende, men majestæten føler sig formentlig noget "alene", når dronningen på opfordring skal "stå og blomstre" alene foran pressefotograferne, når de efterspørger billeder af en poserende dronningen f.eks. foran en smuk udsigt.

Selvom det ene smukke sceneri og betagende udsigt efter den anden udspiller sig for øjnene af rejsende på Færøerne, så kan det være svært for pressefotografer at få et godt billede af dronning Margrethe, helt alene med en fantastisk udsigt i baggrunden.

For ligesom på maleriudstillinger, er dronningen ikke meget for at vende ryggen til motivet, hvis det er noget, majestæten skal kigge på. Og det er som om, dronningen føler det direkte akavet at stå foran fotograferne og posere. Dét til trods for, at dronningen er en af de mest kendte og fotograferede kvinder i verden.

Når det alligevel lykkes af og til, at overtale dronningen til at stå med ryggen til en smuk udsigt, skal det gerne gå lidt stærkt, for en dronning er ikke model og poserer ikke på kommando.

Kun ganske få gange har BILLED-BLADETs udsendte været vidende til, at dronningen nød det, selvom dele af pressen var til stede. Bl.a. i Prambanan Templet i Indonesien, hvor prins Henrik i 2015 fik sin hustru til leende at stå foran templet i solnedgangen efter et veloverstået pressemøde - og posere velvilligt foran prinsens iPhone.

Dronning Margrethe og prins Henrik

Da dronningen i går under besøget i Fuglefjord på Færøerne blev overtalt, var først dronningens søde tørklæde ved at flyve af, og da seancen havde varet mere end 10 sekunder, kom der igen en kvik bemærkning fra dronningen, som fik alle til at le.

 

Hvad det var, kan du se i video over artiklen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden