Se dronning Margrethes hjertevarme modtagelse på Færøerne

Se også:

Dronning Margrethe kan helt sikkert mærke, at majestæten mødes med en hjertelighed, beundring og varme, overalt, hvor dronningen viser sig.

Dronning Margrethe møder overalt, hvor dronningen kommer en hjertevarme og en begejstring, fra store og små, som er meget rørende.

Det til trods for, at stigende Corona-smitte på Atlanterhavsøerne og strenge restriktioner har fået 40 procent af færingerne til at modsætte sig dronningens besøg. De mente, at man skulle passe på majestæten, for når en række koncerter og kultur-begivenheder blev aflyst, kunne dronningens besøg heler ikke finde sted.

Alt det synes at være glemt, for dronningen er utrolig populær på Færøerne og overalt møder dronningen stor respekt, varme og hjertelighed.

- Vi håber, De får nogle gode dage og oplevelser rundt omkring på Færøerne, sagde Thorshavns borgmester Heðin Mortensen, som bød velkommen på trappen ved Váglið midt i byen, foran en stor glad folkemængde.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hør borgmesteren tale til dronningen og byde majestæten velkommen til Thorshavn og se dronningen ankomme til bymidten øverst i artiklen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden