Lørdag, 5. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Se gæsterne ankomme til Marys fest: Marie og Margrethe i højt humør

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det var en oplevelse af de ekstraordinære at stå ved Frederik VIII’s Palæ og se de mange gæsters ankomst til kronprinsesse Marys 50-års fejring her til aften.

Prinsesse Marie var et lys i mørket på Amalienborg Slotslads, da hun med prins Joachim ved sin side ankom til kronprinsparrets palæ klokken 19.15 for at fejre Marys 50-års fødselsdag.

Prinsesse Marie og dronning Margrethe i højt humør

Også dronning Margrethe sørgede for at komme til fest hos kronprinsparret i højt humør - klar til at fejre sin svigerdatters runde fødselsdag med manér.

Prinsesse Marie så skøn ud i udsøgt kjole, og det var der også mange andre af aftenens gæster, der gjorde.

Smukke kjoler på slotspladsen

Ellen Hillingsø og Nina Wedell-Wedellsborg var i smukke kjoler fra henholdsvis Pour Quoi og Stine Goya på den store aften, hvor alle kronprinsparrets allerbedste venner var på besøg for at fejre Mary i anledning af hendes 50-års dag.

De fleste af gæsterne ankom til fest i palæet via porten ud til Amalienborg Slotsplads, og de gjorde bestemt deres entré med stil foran BILLED-BLADETs udsendte samt flere nysgerrige københavnere, der havde taget plads ved palæet for at få et glimt af fødselsdagsfestens deltagere.

Mary og Frederik tog imod

Indenfor i varmen i Frederik VIII’s Palæ tog kronprins Frederik og aftenens hovedperson kronprinsesse Mary med åbne arme imod alle deres mange gæster.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden