Tirsdag, 20. oktober 2020 - af Ulrik Ulriksen

Se hvem Mary fik besøg af på Amalienborg

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
I en vigtig anledning fik kronprinsesse Mary gæster i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

Kronprinsesse Mary modtog med stil Executive Director for World Food Programme, WFP, David Beasley og udviklingsminister Rasmus Prehn i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg, og det var i en vigtig anledning.

Kronprinsesse Mary i aktion

Besøget fandt sted mandag den 19. oktober og markerede, at kronprinsesse Mary efter en vil overstået efterårsferie nu for alvor er tilbage på job for kongehuset.

- I dag fik jeg besøg af Executive Director for World Food Programme (WFP) David Beasley og udviklingsminister Rasmus Prehn, lyder det fra Mary på kongehusets sociale medier, og hun fortsætter.

Ønskede tillykke

- Under besøget ønskede jeg WFP tillykke med modtagelsen af Nobels Fredspris 2020, som organisationen har fået for sin indsats for at bekæmpe hungersnød, for at skabe bedre betingelser for fred i konfliktramte områder og for sit arbejde for at forhindre, at sult bliver brugt som våben i konflikter, kommer det fra kronprinsesse Mary.

Tæt samarbejde

Mary har over det seneste år arbejdet tæt sammen med udviklingsminister Rasmus Prehn, som var med til mødet på Amalienborg.

Har været i Indonesien og Kenya

Kronprinsessen og ministeren har blandt andet været på vigtige arbejdsbesøg og konferencer i lande som Indonesien og Kenya.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden