Fredag, 17. december 2021 - af Marianne Singer

Se hvem prinsesse Nathalie har kastet sin kærlighed på

Prinsesse Nathalie.
Prinsesse Nathalie.
Foto: Lars Horn
Prinsesse Nathalie har fået mere tid, efter at hun stoppede som landstræner i november. I nye videoer på sin Instagram kan man se, hvem der blandt andet har gavn af det.

Prinsesse Nathalie viser i nye opslag på sin Instagram-profil fredag, hvem der har gavn af, at hun har fået mere tid, efter at hun i november stoppede som landstræner for dressurlandsholdet.

I videoerne kan man se den dedikerede kongelige rytter træne hesten Jackpoint, som hun kalder en kommende "GP horse", det vil sig en konkurrencehest på højeste niveau.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stærk hest

"Siden jeg har mere tid nu, er der endnu en kommende GP horse på vej. Jackpoint bliver efterhånden stærkere og mere selvsikker i sin egen krop. Nogle gange bliver han stadig overvældet af sin iver!" skriver prinsesse Nathalie blandt andet i det første af opslagene. 

Tryk her for at se første opslag og tryk her for at se andet opslag

I sadlen igen

Kort efter at prinsesse Nathalie stoppede som landstræner, kom det frem, at hun ikke forlader hestesporten. 

Til mediet Zibrasport fortalte hun, at hun gerne ville hjælpe Danmarks bedste dressurryttere med deres træning samt at prinsessen, der tidligere har været en del af det danske dressurlandshold ved OL, VM og EM, igen var klar til at trække i de hvide ridebukser og gøre en positiv forskel til hest.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden