Se hvordan dronningen blev overrasket

Dronning Margrethe på sin 81-års fødselsdag den 16. april 2021.

Dronning Margrethe på sin 81-års fødselsdag den 16. april 2021.

Foto: Keld Navntoft/Kongehuset
Dronning Margrethe kunne glæde sig over mange ting på sin 81 års fødselsdag. Foruden det smukkeste solskin, kunne dagens fødselar glæde sig over en lille intim koncert. Den blev spillet af fem musikere fra Den Kongelige Livgardes musikkorps og blev fremført i dronningens private have.

Dronning Margrethe kunne på sin 81-års fødselsdag glæde sig over at blive fejret med live-musik. Fem musikere fra Den kongelige Livgardes musikkorps spillede nemlig op for dronningen kl. 11 i majestætens egen have.

Med et smuk sjal, der holdt den værste kulde væk, sad en strålende smuk og glad dronning Margrethe på en bænk i solen og nød koncerten med sin trofeste følgesvend, hofhunden Tillia ved siden af sig.

Meget overrasket og glad over den musikalske hyldest, nød dronningen koncerten, som var én af dagens første glædelige overraskelser.

Den første var, da dronningen nye hofmarskal Kim Kristensen fra morgenstunden ønskede dronningen tillykke med fødselsdagen og sendte hilsner fra hoffets ledelse, som kaldes "hoffets herrer og damer".

Hofmarskallen har 1. april overtaget sin nye job, men da han tidligere var ceremonimeter, ved han alt om, hvad der er arrangeret på dronningens private fødselsdag. Det er nemlig Kim Kristensen, der også har stået for dét.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Den musikalske hilsen til 81-års fødselaren var et medley af danske sange, "Matador"s kendingsmelodi og selvfølgelig "Congratulations".

Du kan se videoen med dronningens musikalske hilsen herunder: 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden