18. maj. 2022
Af Marianne Singer

Se kronprinsesse Mary hylde Trine Dyrholm: Gør stor forskel

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary overrakte onsdag eftermiddag en stor pris til den danske stjerneskuespiller Trine Dyrholm.

Der var masser af ros og et stort kongeligt tillykke til skuespiller Trine Dyrholm, da hun onsdag eftermiddag fik overrakt en stor pris af kronprinsesse Mary på det fornemme Hotel Villa i København.

Det var The Womenomics Arts Award 2022, som Trine Dyrholm blev hædret med for sin betydningsfulde internationale filmkarriere og for at påtage sig karakterer, der afspejler kvinderollens kompleksitet og udfordrer gængse kønsstereotyper.

Se kronprinsesse Mary hylde Trine Dyrholm på festlig vis i toppen af artiklen

Første gang

Den store pris overrakte kronprinsesse Mary til Trine Dyreholm ved business-konferencen Womenomics, der er den største af sin art i Norden, og som i år stillede skarpt på temaet "Bæredygtig vækst gennem inkluderende ledelse".

Udover Trine Dyrholm modtog Nima Tisdall og Christine Hebert fra virksomheden Blue Lobster en pris, og det samme gjorde lederen Caroline Farberger, som er den første transperson, der modtager en Womenomics-pris.

Ved konferencen deltog højtstående ledere fra ind- og udland, førende diversitets-eksperter og politikere for at debattere de nyeste statistikker, tendenser og løsninger på diversitets- og ligestillingsområdet, samt dele konkrete cases fra erhvervslivet.

Det er 8. gang, at Womenomics afholdes.

Læs mere om: