Se kronprinsesse Marys fantastiske hat

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Krestine Havemann/MEGA
Kronprinsesse Marys romantiske stråhat med de flotte stofroser tiltrak sig stor opmærksomhed under Dannebrogs jubilæum i Vordingborg.

Kronprinsesse Marys vertikale stråhat med de smukke stofroser tiltrak sig stor opmærksomhed og fik mange rosende ord med på vejen, da hun sammen med kronprins Frederik besøgte Vordingborg Slotstruin i forbindelse med Dannebrogs 800 års jubilæum i weekenden.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Den fantastiske hat fik kronprinsessen skabt tilbage i 2011, hvor hun sammen med kronprins Frederik deltog i fyrst Alberts og Charlene Wittstocks bryllup i Monaco.

Kongelig leverandør

Hatten er skabt af en af Englands dygtigste modister, Jane Taylor, som også tit skaber hatte til medlemmer af den britiske kongefamilie.

Siden 2011 har kronprinsese Mary båret den specielle hat en håndfuld gang, bl.a. til Royal Ascot i England for et par år siden. Og så altså i weekenden i Vordingborg, hvor vinden susede om ørerne på kronprinsparret, og Mary derfor flere gange måtte have et solidt greb i kanten af hatten, så den ikke blæste af.

Så flot

Hatten var det elegante prik over I'et sammen med den flotte Dannebrogsrøde silkekjole og de høje, røde stiletter.

Se den store reportage fra kronprinsparrets besøg i Vordingborg i forbindelse med Dannebrogs 800 års jubilæum i BILLED-BLADET, der er på gaden fra den 20. juni.

Kronprinsesse Mary
Foto: Krestine Havemann/MEGA

Kronprinsesse Mary

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden