Se med når kronprinsesse Mary og kronprins Frederik uddeler priser

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Foto: Lars Horn
Der bliver gang i den i Odeon i Odense, når årets store prisfest Kronprinsparrets Priser afvikles i Odense. Vi dækker begivenheden her på vores site, og du kan se med på DR1 fra kloken 21.00, når Mary og Frederik er på scenen.

kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er hovedpersonerne til en af årets helt store prisfester, der lørdag aften afvikles i Odeon i Odense.

Mary og Frederik skal overrække flere store priser, og på scenen får de i øvrigt selskab af de erfarne værter Stephanie Surrugue og Kåre Quist.

Husk at du kan følge med i den store begivenhed her på vores site, og du kan nyde kronprinsparret på scenen på DR1 fra klokken 21.00 lørdag aften.

Mary og Frederik var veloplagte

Kronprinsparret var allerede et par timer inden showstart i Odense for at besøge Kunstmuseum Brandt. Mary og Frederik virkede meget veloplagte forud for den fornemme aften, som betyder noget helt specielt for dem.

Flot bryllupsgave

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret. Formålet med Kronprinsparrets Priser er at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden