Seks pletskud fra Marys dag i Aarhus

Kronprinsesse Mary forestod fredag åbningen Fair Festival i Aarhus. Vi har samlet seks pletskud fra kronprinsessens arbejdsdag.

Fredag eftermiddag forestod kronprinsesse Mary åbningen af Danmarks største digitale festival og messe for bæredygtige produkter i Aarhus. 

På festivalen er fokus på netop bæredygtighed og omstilling samt på FN's 17 verdensmål, som kronprinsesse Mary arbejder engageret med

Kronprinsessen holdt åbningstalen, hvor hun bl.a. nævnte de 17 verdensmål, der er en fælles forpligtelse af FNs medlemslande til at skabe en mere bæredygtig udvikling. 

- Verdensmålene lægger op til, at de udfordringer, verden står overfor, skal løses fra flere vinkler …. samtidig og sammen, sagde kronprinsesse Mary. 

Herefter fortsatte hun talen med fokus på de løsninger, valg og det fællesskab omstillingen handler om. Hun sluttede håbefuldt talen af: 

- Når vi om lidt åbner Fair Festival, får vi ikke bare et blik ind i en bedre fælles fremtid. Vi får også en demonstration af det, vi allerede kan.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Smuk buket og flot look

Kronprinsesse Mary var blevet modtaget på Rådhuspladsen i Aarhus med en smuk buket i pink nuancer, som hun fik overrakt af den sødeste blomsterpige. 

Som altid var Mary skarpt klædt på i et sort og hvidt look med fantastiske hæle med nitter rundt om kanten. 

Vi har samlet seks pletskud fra kronprinsesse Marys arbejdsdag i Aarhus. Se dem alle i galleriet øverst i artiklen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden