Sidste nyt: Dronningen ændrer juleplaner

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Flemming Jeppesen
Dronning Margrethe ændrer nu sine juleplaner, kun syv dage før jul. Dronningen skulle have fejret julen på Schackenborg Slot hos prins Joachim og prinsesse Marie, men de planer er nu i sidste øjeblik ændret.

Kun syv dage før dronning Margrethe skulle til Schackenborg Slot for at holde jul med prins Joachim, prinsesse Marie og dronningens fire børnebørn, er planerne blevet ændret.

Det meddeler kongehuset i en pressemeddelelse, som netop er udsendt.

Det skyldes, at den seneste udvikling af Covid-19 i Danmark og de nye restriktioner ændrer de kongelige planer.

Dronningen tager 21. december ophold på Marselisborg Slot i Aarhus, og det er også her, dronningen bliver juleaften og fejrer julen. I stedet for at dronningen skal til Schackenborg, kommer familien derfra til Marselisborg Slot, sådan som det ofte er en tradition. Dronningen er helt sikkert mere tryg ved, at holde højtiden i vante omgivelser, hvor hun opholder sig i forvejen.

Prins Joachim og prinsesse Marie må derfor ændre deres planer for julen en smule. De havde ønsket at fejre jul på Schackenborg, der af prinseparret betragtes som deres andet hjem, og hvor de føler sig meget hjemme.

Men de er selvfølgelig indforståede med, at tage hensyn til dronningen og er bare glade for, at de kan være sammen med dronningen juleaften, sammen med deres fire børn, prins Nikolai, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Efter et hårdt år i forbindelse med prins Joachims sygdom, hvor han 24. juli blev ramt af en blodprop i hjernen og efterfølgende opereret, trænger familien til nogle hyggelige dage sammen – og det lægger en familiejul på Marselisborg også op til.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden