Sidste nyt: Prins Joachim kører racerbil igen

Prins Joachim.

Prins Joachim.

Foto: Birger Storm
Prins Joachim er på alle måder tilbage efter sin chokerende hjerneblødning sidste sommer - så meget at prinsen nu også deltager i racerløb. Det betyder, at prinsen er tilbage i topform, idet sporten kræver kørere der ikke alene er kører sublimt, men også er i god form.

Prins Joachim er tilbage på racerbanen. Ikke kun som protektor for Copenhagen Classic Grand Prix, men som racer-kører i weekendens kommende arrangement på Bellehøj.

Det betyder, at prins Joachim på alle måder er ved at være i topform igen efter sin forfærdelig blodprop i hjernen, som ramte prinsen sidste sommer under ferien i Cayx.

Prins Joachim er flere gange Danmarksmester i mortorsport i 65-klassen, som han også har brillieret med at vinde ved Copenhagen Classic Grand Prix, men denne gang stiller prinsen dog ikke op i den klasse.

Derimod vil prinsen kører ved det såkaldte Royal Pro/Am, hvor en professionel kører og en amatør kører sammen på hold. Prinsen er i denne sammenhæng amatøren, men plejer at kunne blande sig med de store navne som Tom Kristensen og Jan Magnussen og give dem kamp til stregen.

Prinsen har tidligere haft Tom Kristensen som makker i bilen under Royal Pro/Am, men i år dyster prinsen sammen med Michael Holden bl.a. mod sin mangeårige ven, Oscar Davidsen Siesby, der dyster med netop Tom Kristensen.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

Prins Joachim har kun været i Danmark få gange i årets løb, fordi han og familien bor i Paris og arbejder som forsvarsattaché på ambassaden. Sidst var da prins Felix blev student i juni, men nu er prinsen tilbage på racerbanen i Danmark - og mon ikke, familien, prinsesse Marie, prins Henrik og prinsesse Athena, som sædvanligt er med for at heppe.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden