22. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Skøn melding fra kongehuset: Herlige begivenheder på programmet

Prinsesse Marie, prins Joachim, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Prinsesse Marie, prins Joachim, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
På den nye oversigt over officielle programpunkter i kongehuset i de kommende uger er der virkelig noget at se frem til.

Der sker ikke så meget af officiel karakter i det danske kongehus for tiden.

Perioden for de kongelige er præget af coronakrisens restriktioner, ligesom det er tilfældet for så mange andre danskere.

Torsdag eftermiddag blev den nye oversigt over officielle programpunkter fra den 22. januar til og med den 5. februar for medlemmer af kongehuset sendt ud.

Der er måske ikke så mange programpunkter på listen, men de tre, som er anført, er alle af den herligste slags.

Prinsesse Athenas store dag

Først og fremmest så anføres det i meddelelsen fra kongehuset, at prinsesse Athena på søndag den 24. januar kan fejre sin 9-års fødselsdag.

Det bliver en fin dag, som Athena og hendes familie fejrer i Paris i Frankrig, hvor de bor.

Kronprins Frederik i aktion

Derefter er der for første gang i lang tid opgave på programmet for kronprins Frederik, og det er helt sikkert noget, han glæder sig til.

Kronprins Frederik afslører vinderen af Industriens Fonds Iværksætterpris ved den virtuelle finale i Danish Tech Challenge.

Kronprinsesse Mary fylder 49

Den sidste og meget festlige del af den officielle royale liste, som blev sendt ud i går, anfører, at kronprinsesse Mary fredag den 5. februar fylder 49 år.

Der er altså et par fine og festlige begivenheder i vente for medlemmerne af kongehuset.

Maries fødselsdag

Øverst på den næste liste over vigtige programpunkter i kongehuset vil prinsesse Maries 45-års fødselsdag lørdag den 6. februar være, så små fine fester og fejringer af den helt private slags venter i kongehuset den kommende tid.

Læs mere om: