Torsdag, 29. april 2021 — af Ulrik Ulriksen

Skøn nyhed fra greve Michael og prinsesse Alexandra

Grev Michael og prinsesse Alexandra
Grev Michael og prinsesse Alexandra
Foto: Birger Storm
For greve Michael og prinsesse Alexandra er der noget helt fantastisk i vente i den kommende tid.

Greve Michael og prinsesse Alexandra glæder sig ekstraordinært meget til denne weekend, for nu åbner Europas første Camping Outdoor Museum på lørdag den 1. maj på Egeskov, hvor Michael og Alexandra har fast base.

Greve Michael skriver historie

Lørdag den 1. maj bliver der simpelthen skrevet europæisk campinghistorie, når Egeskov i samarbejde med Dansk Camping Union slår dørene op for Europas første Camping Outdoor Museum.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er netop blevet meldt ud i en pressemeddelelse.

– Jeg har altid har haft lyst til at lave et campingmuseum på Egeskov, men jeg har ikke vidst, hvordan jeg skulle tackle det. Med Dansk Camping Union har vi fået en unik viden ind – og det er med stor glæde, at vi nu byder de besøgende velkommen i det nye Camping Outdoor Museum på Egeskov, siger grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille.

Timingen er god

Dansk Camping Unions landsformand, Anne-Vibeke Isaksen, glæder sig også, og hun er faktisk midt i en svær tid begejstret over timingen.

- I en tid, hvor flere danskere end nogensinde søger ud i naturen og tager på campingferie i Danmark, håber jeg, at vi med det nye museum kan inspirere folk til at komme ud i det fri og få endnu flere gode oplevelser sammen udenfor, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden