Mandag, 8. november 2021 - af Ulrik Ulriksen

Skøn nyhed: Prins Joachim vender tilbage

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Hanne Juul
Prins Joachim vender tilbage til skærmen, når DR1 genudsender programrækken ”Prins Joachim fortæller” fra nu på søndag.

Prins Joachim fik et decideret folkeligt gennembrud som tv-vært, da programrækken ”Prins Joachim fortæller” rullede over skærmen i sæsonen 2019, og nu to år senere vender Joachim tilbage på skærmen, når successerien genudsendes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Joachim rammer danskerne

Prins Joachim ramte som tv-vært og formidler af vores lands historie de danske seere på en måde, som kun Piet Van Deurs og Erik Kjærsgaard kunne tilbage i tv-monopolets dage, og så bød Joachim i serien på noget, som ingen af de førnævnte DR-legender kunne matche.

Joachim overraskede alle med sin stil.

Overraskede alle

Prins Joachim overraskede simpelthen med sin friskhed, sit brændende engagement og sin nærmest poetiske måde at tale på virkelig mange danskere, der måske troede, at Joachim manglede klasse, lune og varme.

Prinsen var et kæmpehit på skærmen, og han fik masser af ros af anmeldere og seerne, og nu kan man altså fra på søndag glæde sig til et gensyn med serien og dens fortæller og styrmand – prins Joachim – i absolut topform.

Møder danskerne

”Prins Joachim fortæller”-serien er i seks afsnit og vises hver søndag eftermiddag fra kommende søndag den 14. november.

I de seks programmer tager prins Joachim rundt og møder danskere, der giver deres bud på, hvorfor Danmark ser ud, som det gør.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden